Reklám-Csere - Szabályzat elfogadás

Ön a Reklám-Csere - Szörföző Programjához akar csatlakozni,

de elötte el kell fogadni szabályzatunkat !

 

01. Csak olyan oldalak vehetnek részt a Reklám-Csere Szörfözőben, amelyeknek NINCS illegális tartalma !

02. Elfogadom, hogy a Reklám-Csere Szörföző Szolgáltató küldhet számomra hírleveleket, reklám leveleket, Direkt Marketinggel kapcsolatos leveleket / anyagokat.

03. A Reklám-Csere Szörföző nem vállal feleloséget a felhasználók oldalain megjelenő információk,adatok valódiságáért, és a bennük elhelyezett tartalomért.

04. A tagok egyetértenek abban, hogy a Reklám-Csere Szörföző ingyenes szolgáltatás bármikor megszüntethető, amikor ezt az adminisztrátor szükségesnek látja.


05 . Minden résztvevő a szolgáltatást saját felelőségére használhatja. A Reklám-Csere Szörföző adminisztrátora, és partnerei nem vonhatók felelőségre semmilyen, a Reklám-Csere Szörföző használatából eredő esetleges kárral ill. információvesztéssel kapcsolatban.

06. Elfogadom, hogy a Reklám-Csere Szörfözőben csak akkor aktiválják az oldalam ha már szörföztem 50 Pontot, azaz 150 pontot elértem .

07. Elfogadom, hogy a Reklám-Csere Szörfözőt ingyen használom, így havi minimum 2 órát szörfözők .

08. Amennyiben a regisztrációm törölték fél éven belül újbóli regisztráció nem lehetséges.

09. Elfogadom, hogy a Reklám-Csere Szörfözőbe csak egy felhasználói belépésem lehet .Több regisztráció automatikus törlést eredményez .

10. Ha csalást észlelünk azonnal töröljük a weboldalt az adatbázisunkból !

11. Szolgáltató fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.

Adatvédelem

12. A Reklám-Csere Szörföző ingyenes reklám rendszer kijelenti, hogy a személyes adatokat tiszteletben tartja. A leheto legnagyobb titoktartással kezeli felhasználóik adatait, azokat harmadik személynek ki nem adja (1998. évi VI. törvény és 1992. évi LXIII. törvény).

13. Elfogadom, hogy a Szolgáltató bizonyos esetekben feltárhatja és harmadik személyek számára hozzáférhetővé teheti a Felhasználók adatait:

- jogi, bírósági eljárás, Illetve rendorségi megkeresés esetén.

14. Elfogadom, hogy a Reklám-Csere Szörföző regisztrációkor, illetve minden belépéskor rögzíti a felhasználó IP címét és dátumát . Ezen adatokra is érvényes a 12-13-as pontban leírt adatvédelem.


Elfogadom | Nem fogadom el